08:12 / 23.11.2018.

Autor: D.M./Dobro jutro Hrvatska/HRT

Niz zanimljivih koncerata ovog vikenda

-

-

Foto: - / -

Glazbeni kritičar Dubravko Jagatić kao i svakoga petka u emisiji Dobro jutro, Hrvatska najavio je nekoliko događanja koja ne bi valjalo propustiti.
Glazbeni kritičar Dubravko Jagatić kao i svakoga petka u emisiji Dobro jutro, Hrvatska najavio je niz zanimljivih koncerta. U moru koncerata izdvojio je nekoliko događanja koja ne bi valjalo propustiti.

Petak 23. studenog

Ako nečega ima u izobilju u Hrvatskoj onda su to koncerti. Boris Štok nastupa kod kuće u Rijeci u Pogonu kulture a Darko Rundek sa Ekipom u Tvornici kulture u Zagrebu. Znam da će Štok predstaviti svoj samostalni album „Ispod kože" ali nemam pojma što će predstaviti Rundek. Koncert nosi naziv „Zvuk oluje" i zapravo je njegov prvi veliki samostalni koncert nakon nastupa u velikoj dvorani Doma sportova u prosincu prošle godine povodom obljetnice albuma „Apocalypso". S obzirom da sprema novi album za vjerovati je da će predstaviti neke nove pjesme a koliko ga poznajem, zasvirat će i neke koje već godinama nismo čuli. Ukratko, vidimo se večeras na Rundeku i Ekipi u Tvornici kulture.

"