09:03 / 13.03.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Nizozemska zvijezda Don Diablo i klub Opera u humanitarnoj misiji

-

-

Foto: - / -

Diablo će u Zagrebu svirati za sve ljude oboljele od raka, a ovom prilikom, zajedno sa klubom Opera, druženjem prije koncerta rasveselit će štićenike udruge Ljubav na djelu.
Svjetska DJ zvijezda Don Diablo na čijoj se trenutnoj europskoj turneji A Better Future Tour traži karta više, uskoro dolazi u Hrvatsku.

Glazbenik velikog srca koji uz uspješnu glazbenu karijeru već niz godina nesebično pomaže bolesnima i potrebitima, 30. ožujka najavljuje veliki humanitarni koncert u klubu Opera.

Diablo će u Zagrebu svirati za sve ljude oboljele od raka, a ovom prilikom, zajedno sa klubom Opera, druženjem prije koncerta rasveselit će štićenike udruge Ljubav na djelu.

DJ i producent Don Diablo rođen je i odrastao u Nizozemskoj. Suradnja sa svjetski poznatim kantautorima Alex Clareom i Kelis, jasan je primjer njegove raznolikosti kao producenta.

Novi album Future izdan početkom godine već osvaja top liste brojnim hitovima poput Take her place, Dont let go, Killer i Head up. Najveća potvrda uspješnosti njegovog rada je status rezident DJ-a u klubu Light, jednom od najprestižnijih klubova u Las Vegasu.

Poznat po svom elektroničkom stilu produkcije i vokalizacije u većini pjesama, 2017. godine zauzeo je 11. mjesto na listi svjetskih Top 100 DJ-jeva po izboru DJ Maga.

Mladi, insprirativni umjetnik uz ljubav prema glazbi pomaže rad brojih humanitarnih organizacija poput KWF Dutch cancer society koja se zalaže za borbu protiv svih vrsta malignih oboljenja. Naime, DJ Diablo, od svojih najranijih dana suočen je s problemom i težinom malignih bolesti, nakon što je njegov otac izgubio bitku boreći se s zloćudnim tumorom. Potaknut pričom iz vlastite obiteljoi, spremno priskače u pomoć brojnim humanitarnim organizacijama.

Obilazeći Europu, DJ zvijezda Don Diablo sav će prihod od prodanih ulaznica svoje europske turneje darovati KWF Dutch Cancer organizaciji koja se financira isključivo donacijama, a cilj joj je pomaganje što većem broju oboljelih.

Ulaznice za nastup DJ Diabla u klubu Opera mogu se kupiti po simboličnoj cijeni od 50 kuna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!