13:52 / 23.06.2020.

Autor: HRT - RJ Marketing i Komunikacije

Nova Dora 2021. u veljači u Opatiji

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Nakon što je zbog pandemije koronavirusa Eurosong 2020. u Rotterdamu odgođen za sljedeću godinu, HRT je donio odluku da će se Dora iduće godine održati u veljači u Opatiji, te će nas na Eurosongu 2021. predstavljati onaj tko tada pobijedi.
Nakon što je zbog pandemije koronavirusa Eurosong 2020. u nizozemskom Rotterdamu odgođen za sljedeću godinu, HRT je donio odluku da nastavlja sa svojom tradicijom i da će se Dora sljedeće godine održati kako je i planirano, u veljači 2021. u Opatiji, te će nas, shodno tome, na Eurosongu 2021. predstavljati onaj tko tada pobijedi. 
Održana zamjenska Eurovizija Urednica Dore i šefica hrvatske delegacije na Euroviziji 2021. bit će dugogodišnja urednica, novinarka i voditeljica Zabave HTV-a, Uršula Tolj.

Stoga HRT i ovim putem zahvaljuje Damiru Kedži na izvrsnoj suradnji nakon pobjede na Dori 2020.

Zajedničkim smo snagama izvukli maksimum iz ove godine bez standardnog Eurosonga: dostojno smo se predstavili na društvenim mrežama, kao i u posebnoj emisiji Eurovision: Europe Shine a Light. Damir se pokazao kao veliki profesionalac, te je usprkos situaciji vrhunski odradio svu promociju - a pjesma je, bez zadrške to možemo zaključiti, postigla velik uspjeh i u Hrvatskoj i izvan nje.

Također se zahvaljujemo i autorima skladbe "Divlji vjetre", Anti Pecotiću i Bojanu Šalamonu Shalli.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!