19:04 / 12.09.2019.

Autor: V.M./HRT

Nova shema Zabavnog programa HRT-a

-

-

Foto: - / -

Kako će se naši gledatelji zabavljati uz programe HRT-a u novoj jesenskoj shemi "Jesen u mom domu - dom je tamo gdje je HRT" u emisiji Dobro jutro, Hrvatska otkrio je urednik Zabavnog programa HTV-a Mario Sedmak.
Kako će se naši gledatelji zabavljati uz programe HRT-a u novoj jesenskoj shemi "Jesen u mom domu - dom je tamo gdje je HRT" u emisiji Dobro jutro, Hrvatska otkrio je urednik Zabavnog programa HTV-a Mario Sedmak. Jesenska shema HRT-a kreće od ponedjeljka 16. rujna, a među novostima Zabavnog programa HRT-a je kulinarski show 'Kuhan i pečen' koji kreće u listopadu na HTV 2 u večernjem terminu. Urednice su Andrijana Škorput i Mirna Dvorščak.

Svi ljubitelji kvizova s nestrpljenjem iščekuju povratak 'Milijunaša' s Tarikom Filipovićem, a nastavlja se i popularni kviz 'Potjera'.
Bili smo na snimanju pilota 'Milijunaša' i razgovarali s Tarikom
Za ljubitelje glazbe HRT je pripremio svoje vrhunske formate: najveći i najpopularniji glazbeni show 'The Voice', zatim 'Zvijezde pjevaju', kao i izbor hrvatskog predstavnika za pjesmu Eurovizije 'Dora'.

S novim talk-showom '5.com' na malim će ekranima biti Danijela Trbović, a nastavljaju se serijali 'Kod nas doma' i ' OPG Zlata vrijedan', a Zabavni program HRT-a i ove će sezone ostvariti dodjele 'Porina', 'Večernjakove ruže' i 'Zlatnog studija'.

Detalje o spomenutim projektima u emisiji Dobro jutro, Hrvatska otkrio je urednik Zabavnog programa HTV-a Mario Sedmak:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!