Novi singl Davida Temelkova

15.01.2018.

19:25

Autor: DJH/M.Š.

David Temelkov

David Temelkov

Foto: - / -

Mladi makedonski pjevač David Temelkov svojim glasom i pjesmama osvaja sve. U Dobrom jutru premijerno je izvoe svoj novi singl 'Ljubavi'.
Mladi makedonski pjevač David Temelkov svojim glasom i pjesmama osvaja sve.

Nastupajući na jednom regionalnom talent showu osvojio je kompozitora Miroslava Rusa, autora nezaboravnih hitova Toše Proeskog, Crvene jabuke, Željka Bebeka i mnogih drugih. Raditi s njim, najveći je kompliment koji sam mogao dobiti, jer nakon 10 godina pauze, vratio se i krenuo raditi sa mnom,  ističe David.

David je rođen u Skoplju prije 25 godina, a u Zagreb je došao 2015. na poziv radijskog voditelja Dalibora Petka kako bi iznenadili Tonija Cetinskog. Do sada je izdao singlove 'Bila je bolja' i 'Dišem za nas' na hrvatskom i makedonskom jeziku te 'Dal on zna' i 'Ljubav na daljinu'. David priprema i prvi album koji bi trebao izaći u prvoj polovici 2018., Miroslav Rus je autor, tekstopisac i producent 12 pjesama,a kao bonus na albumu će se naći i dva stara singla Dišem za nas i Bila je bolja

Premijerno je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska  izveo novi singl 'Ljubavi', koji je za njega napisao upravo Miroslav Rus, a trebala bi se naći na Davidovom prvom albumu koji sprema. Spot za novi singl 'Ljubavi' sniman je u Veneciji u kojoj je ekipa provela sedam dana na puno lijepih lokacija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!