19:05 / 26.10.2019.

Autor: Mario Kurevija/T.D./HRT

Obiteljski tjedan na Plitvicama uz niže cijene

-

-

Foto: - / -

Cijena od 50 kuna za odrasle pokazala se kao odličan potez uprave parka. Posjetitelji hvale i mogućnost kupnje ulaznica na internetu.
Nacionalni park Plitvička jezera svake godine organizira obiteljski tjedan. Niža cijena ulaznice privuče na Plitvice posjetitelje iz cijele Hrvatske, pa se omjer promijeni. Čak je 80 posto domaćih, a samo 20 posto stranih turista. Nije važno godišnje doba. Važno je posjetiti, vidjeti ovu ljepotu, jer naše najpoznatije kontinentalno turističko odredište ostavlja bez daha. I opravdava naziv 'biser nad biserima'. Voda koja se obrušava s gotovo 80 metara tvori najveći i najpoznatiji slap. I otkud ga god gledali, dojmljiv je, pa i najmlađima.

Cijena od 50 kuna za odrasle pokazala se kao odličan potez uprave parka. Sve ulaznice već su odavno rasprodane. Posjetitelji hvale i mogućnost kupnje ulaznica na internetu.

- Cijene rekao bih su inače specifične ali ova akcija koja je u tijeku omogućuje svakome da posjeti ova jezera. Pa naravno da je češće tako to bi bio glavni povod zašto bi došli. Da je češće tako, možda bi domaći turisti češće dolazili. A došli smo da organiziramo obiteljski piknik, vikend druženje zajedničko, objašnjava Mateo Borovac.

Park ostvaruje iznimne rezultate u sezoni, ali i posezoni - dobrim rasporedom turističkih skupina. Najavljuju i nove povoljne cijene ulaznica.

Marija Turkalj, voditeljica marketinga i prodaje, NP Plitvička jezera kaže kako cijena ulaznica od 01.11.2019. godine do 31.03. 2020. godine ide na 60 kuna za odraslu osobu. Dođite i uživajte jer jezera su u ovo doba godine jednostavno neodoljiva.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!