15:35 / 21.02.2019.

Autor: S.J./T.V./HRT

Od Šibenika do Hollywooda - Goran Višnjić

-

-

Foto: - / -

Kao dječak Goran Višnjić sate i sate provodio je u šibenskom kazalištu. Na njih je prvi put kročio sa samo devet godina! Karijera ga je odvela prvo iz rodnog grada, a onda i iz Hrvatske, sve do Hollywooda.
Kao dječak Goran Višnjić sate i sate provodio je u šibenskom kazalištu - na daskama koje život znače. Glumiti je počeo već sa samo devet godina. Karijera ga je odvela prvo iz rodnog grada, a onda i iz Hrvatske, sve do Hollywooda.

No posjet rodnom Šibeniku i susret sa starim prijateljima i znancima uvijek ga neizmjerno vesele kao i činjenica, reći će njegovi dugogodišnji prijatelji, što Goranu uspjeh nije udario u glavu.

Njegov nedavni boravak u rodnom kraju Sanja Jurišić iskoristila je kako bi saznala živi li američki san? Je li oduvijek znao da će postati glumac? I tko su ljudi koji su obilježili početak njegove karijere, pogledajte:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!