12:07 / 15.12.2020.

Autor: Željka Živković/Regionalni dnevnik/HRT

Osječka bajkovita kuća

-

-

Foto: - / -

Odgovorno druženje na svježem zraku i smijeh ove su godine itekako potrebni svima.
U vrijeme pandemije, nije im nimalo lako, no unatoč tomu, mjesec su dana za Osječane pripremali prostor u kojemu vlada pravo božićno raspoloženje. Najveće su im nagrade osmijesi posjetitelja koji mogu uživati u ugođaju i fotografiranju.

- Jednostavno se vodim time da se dobro dobrim vraća i tako mi se u životu pokazalo, jednostavno želim staviti osmijeh na dječja lica, a ne samo na njihova, nego i na roditelje i svima, zašto ne bismo pružili mali dašak čarolije - kaže Marija Primorac, Bajkovita kuća, Osijek.

A dašak čarolije, Osječani su brzo prepoznali. Najviše uživaju oni najmlađi. A uz 15 tisuća šarenih lampica, bolje se osjećati nije teško! No, iza toga stoji velik trud!

- Trajalo je nekih mjesec dana, nije bilo lako, ali kad vidim tu radost djece, nije bilo teško uopće, znači, jako sam zadovoljan - kaže Bernard Kapoši iz Bajkovite kuće.

Veselo društvo iz obližnje osnovne škole dobro se zabavilo i već planiraju nove dolaske u Bajkovitu kuću. A odgovorno druženje na svježem zraku i smijeh ove su godine itekako potrebni svima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!