Otac Britney Spears od suda traži prekid njegovog skrbništva nad pjevačicom

08.09.2021.

07:31

Autor: V.K./HRT/Hina

 Britney Spears

Britney Spears

Foto: Mario Anzuoni / REUTERS

Jamie Spears zatražio je od suda u Los Angelesu da prekine njegovo 13-godišnje skrbništvo nad svojom kćeri i pop pjevačicom Britney Spears, izvijestili su mediji u srijedu, prenosi Reuters.

Otac pjevačice uputio je u kolovozu podnesak sudu u kojem je rekao da je voljan odustati od uloge skrbnika. U novom dokumentu, bio je još jasniji i zatražio od suda da prekine skrbništvo u potpunosti.

Napisao je kako pjevačica ima pravo da sud ozbiljno razmotri je li skrbništvo potrebno te da su se njezine okolnosti promijenile utoliko da osnove na kojemu mu je dodijeljeno skrbništvo možda više ne postoje, prenijeli su američki mediji.

Na saslušanju u lipnju, Britney Spears je rekla sudu da je skrbništvo koje je počelo 2008. godine uvredljivo i ponižavajuće te je zatražila da se njenom ocu oduzme pravo upravljanja njenih imanjem vrijednim 60 milijuna dolara.

Sudsko ročište za raspravu o zahtjevu Britney Spears zakazano je za 29. rujna u Los Angelesu.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!