Otkrivamo parove nove sezone HTV-ova showa Zvijezde pjevaju

24.06.2020.

12:31

Autor: Komunikacije HRT-a

default error photo
Zbog novog termina snimanja popularnoga showa, neki najavljeni mentori i zvijezde morali su otkazati sudjelovanje, te ćemo u novoj 9. sezoni gledati ove parove.
Na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) u tijeku su intenzivne pripreme za početak snimanja nove sezone HTV-ova glazbenog showa Zvijezde pjevaju. Dopusti li to epidemiološka situacija, snimanje bi trebalo početi u drugoj polovici srpnja.

Kao što je poznato, zbog pandemije virusa Covid-19, između ostalog, odgođeno je i emitiranje glazbenog showa Zvijezde pjevaju, planirano u proljeće ove godine. Stoga je HRT donio odluku da se sedam emisija, osim završne, snima tijekom ljeta, a emitira u jesenskoj shemi.

Zbog novog termina snimanja, neki najavljeni mentori i zvijezde morali su otkazati sudjelovanje, te ćemo u novoj 9. sezoni gledati sljedeće parove:

bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi
glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić
glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović
novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl
glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić
glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović
meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember
stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo

U žiriju su već prije najavljeni pjevači i autori Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.

Budući da će televizijska publika moći glasovati samo u finalnoj emisiji - da ne bi odluka o ispadanju bila isključivo na "plećima" žirija - uveli smo novost: u prvih će sedam emisija glasati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Naravno, ako epidemiološka situacija to bude dopuštala.

Urednica emisije je Uršula Tolj, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Danko Volarić i scenarist Alen Đurica.

Show se počinje emitirati početkom listopada, a finale ćemo pratiti uživo u studenome.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!