Otkrivamo voditeljice Dore 2021. i redoslijed izvođenja u Opatiji

18.01.2021.

08:43

Autor: Komunikacije HRT-a

Daniela Trbović, Jelena Lešić, Doris Pinčić i Barbara Kolar

Daniela Trbović, Jelena Lešić, Doris Pinčić i Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Voditeljice ovogodišnje Dore bit će četiri dame - poznata, cijenjena i priznata lica HRT-a: Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić.

video thumb

Hrvatska radiotelevizija (HRT) uvelike se priprema za ovogodišnji Izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije Dora 2021., koja će se održati 13. veljače u dvorani Marino Cvetković u Opatiji.


Voditeljice ovogodišnje Dore bit će četiri dame - poznata, cijenjena i priznata lica HRT-a: Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić.


Zanimljivo, dok su se Daniela, Jelena i Doris već barem jednom našle u toj ulozi, Barbari Kolar ovo će biti premijerna Dora.


- Odlučili smo se ove godine osloniti na ženske voditeljske snage, jer će ova Dora po mnogočemu, zbog epidemioloških uvjeta, biti posebna, pa neka se pamti i po ženama, izjavila je urednica Dore Uršula Tolj.


- Osim voditeljica, predstavljamo i redoslijed nastupa. Pri slaganju istog, moralo se voditi računa o složenosti pojedinih nastupa, o brzini ritma svake pjesme, jeziku na kojem se pjeva, nekim posebnim televizijskim zahtjevima… Uglavnom, redoslijed je složen pomno i, vjerujemo, zadovoljit će televizijski ritam kao i pravila natjecateljske forme, a Dora to jest, naglasila je Uršula Tolj.REDOSLIJED IZVOĐENJA NA DORI 2021.:


Evo kojim će se redom pojavljivati izvođači 13. veljače na pozornici Dore 2021.


1. NINA KRALJIĆ (ALKONOST OF BALKAN) - Rijeka

2. ERIC - Reci mi

3. ELLA OREŠKOVIĆ – Come This Way

4. BERNARDA - Colors

5. SANDI CENOV - Kriv

6. ToMa – Ocean of Love

7. FILIP RUDAN - Blind

8. BETA SUDAR – Ma zamisli

9. CAMBI - Zaljubljen

10. ASHLEY I BOJAN – Share the Love

11. BRIGITA VUCO – Noći pijane

12. MIA NEGOVETIĆ – She's Like a Dream

13. ALBINA – Tick-Tock

14. TONY CETINSKI I KIKI RAHIMOVSKI – Zapjevaj, sloboda je! 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!