Pjevačica Britney Spears čeka treće dijete

12.04.2022.

08:08

Autor: HRT/Hina/V.G.

Britney Spears

Britney Spears

Foto: Mario Anzuoni / REUTERS

Pjevačica Britney Spears (40) u ponedjeljak je na Instagramu objavila da je ponovno trudna te da prinovu očekuje sa Samom Asgharijem (28).

Ovo je njezino treće dijete i prvo s Asgharijem, kojega je u objavi nazvala suprugom. Sinove Seana Prestona (16) i Jaydena Jamesa (15) ima iz braka s Kevinom Federlineom.

Spears je napisala kako je primijetila da je dobila na kilaži, no to nije pripisala debljanju zbog pretjerane konzumacije hrane, pa je odlučila provjeriti zbog čega je tako.

- I tako sam kupila test za trudnoću i... trudna sam, napisala je.

Samo nekoliko mjeseci nakon završetka kontroverznog 13-godišnjeg skrbništva stvari kreću smjerom koji je Britney dugo priželjkivala.

Skrbništvo je do studenoga imao njezin otac Jamie Spears koji je kontrolirao njezin osobni život i imovinu od 60 milijuna dolara.

Na sudskom ročištu o okončanju skrbništva prošlo je ljeto kazala da bi rado s partnerom Samom Asgharijem osnovala obitelj.

Pjevačica je otkrila i da se ne kani toliko često pojavljivati u javnosti kako paparazzi ne bi mogli zarađivati na njezinim fotografijama.

Pop zvijezda je napisala da je tijekom ranijih trudnoća patila od depresije te da sada shvaća kako su žene u prilici da otvorenije govore o svome mentalnom zdravlju tijekom trudnoće.

- Ovaj put ću svakodnevno prakticirati jogu i širiti ljubav i radost, napisala je Britney među ostalim.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!