Počela 12. sezona showa "Zvijezde pjevaju"

25.03.2023.

20:17

Autor: HRT

Zvijezde pjevaju

Zvijezde pjevaju

Foto: HTV / HRT

U prvoj emisiji showa "Zvijezde pjevaju" upoznali smo osam pjevačkih parova koji će se iz tjedna u tjedan, iz subote u subotu, boriti svojim glasovima za vaše (telefonske i sms) glasove, kao i za ocjene našeg zvjezdanog žirija. Pjevale su se balade i funk. 

Galerija
Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Foto: Dario Njavro/HRT
Ivan Pažanin i ZSA ZSA, Foto: Dario Njavro/HRTJelena Perčin i Bojan Jambrošić, Foto: Dario Njavro/HRTBoris Banović i Ivana Kindl, Foto: Dario Njavro/HRTAndrea Andrassy i Ivan Penezić, Foto: Dario Njavro/HRTDavor Jurkotić i Gina Damjanović, Foto: Dario Njavro/HRTAna Radišić i Alen Đuras, Foto: Dario Njavro/HRTLovro Juraga i Vjeko Ključarić, Foto: Dario Njavro/HRTZvijezde pjevaju , Foto: HTV/HRT12. sezona showa "Zvijezde pjevaju", Foto: "Zvijezde pjevaju"/HRT

Ovosezonski natjecateljski pjevački parovi su: glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA, glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić, modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl, spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić, voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović, voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras, te glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić.


Ocjene i komentare i ove sezone davao je ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. 


Nijedan par u prvoj emisiji nije napustio show, no već iduće subote kreću eliminacije.


Najbolji glazbeni show svake subote možete pratiti, ne samo na televiziji (HTV1), nego i na HRTi, te društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Tik Toku i YouTubeu.


Konačni poredak

Zvijezde pjevaju- konačni poredak

Zvijezde pjevaju- konačni poredak

Foto: HTV / HRT

Lovro Juraga i Vjeko Ključarić- Lovely Day

Ana Radišić i Alen Đuras- Dodiri od stakla

Davor Jurkotić i Gina Damjanović- Tako volim što te znam

Andrea Andrassy i Ivan Penezić- Always

Boris Banović i Ivana Kindl- Ti dobro znaš kome pričam

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić- Upside down

Ivan Pažanin i ZSA ZSA- Stvari lagane

Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević- Why Did You Do It

Emisiju otvorila izvedba žirija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!