Na snimanju humoristične serije "Minus i plus"

19.04.2021.

21:00

Autor: HRT/Dnevnik/Mirna Farkaš Salamon

Počelo snimanje serije Minus i plus

Počelo snimanje serije Minus i plus

Foto: HRT / Dnevnik

Počelo je snimanje humoristične serije Minus i plus, koju za HRT proizvodi Maksima film. Priča je to o mladom bračnom paru koji pokušava izaći na kraj sa svime što ih smeta kod onoga drugoga.

Brak je naporan posao i kada se partneri dobro poznaju, a Lucija i Kruno otkrit će to uz mnogo humora. Jer nošeni krilima ljubavi vjenčali su se na brzinu.

- Ima ljubavi i svega, al opet to je posao i svi ljudi koji jesu u toj situaciji, a većina jest, znaju kako je to. Serija se bavi tim svakodnevnim stvarima, al kako je Hrvatska regionalno različita htio sam se poigrati s tim razlikama u mentalitetu. Ognjen Sviličić, autor koncepta i scenarist

Humoristični, romantični sitkom, znači radi se o mladom bračnom paru koji su počeli živjeti skupa, pratimo njihove peripetije kroz život, kroz njihove obitelji.

- Razigrana Dalmatinka Lucija televizijska je voditeljica, bezbrižna, površna i povremeno lakomislena, dok je Kruno ozbiljan zagrebački odvjetnik, rekao je Aldo Tardozzi, redatelj.

Taj naš odnos je nastao u žurbi, mi smo se brzo oženili i evo nas, tek sad smo otvorili taj poklon braka i počinjemo ga konzumirat, odnosno upoznajemo sve ono što nosi sa sobom, ističe Igor Kovač, "Kruno".

Ljubav ih je ponijela, a onda poslije da vidimo hoće li izdržat. Ne, neću vam to otkrivat, ali eto na tim nekakvim razlikama, na toj nekoj zanesenosti se temelji dalje cijela priča, navodi Iva Jerković, "Lucija".

Serija će se snimati dva mjeseca na različitim lokacijama.

- Evo, danas je prvi dan snimanja humoristične serije Minus i plus, 12 epizoda koje će gledatelji nadam se moći vidjeti na jesen, u jesenskoj shemi, istaknula je Zinka Kiseljak, urednica serije.

Obiteljske situacije, različiti ukusi i mentaliti, začinjeni ljubavnim zgodama mladog bračnog para, čine se kao nepresušan izvor inspiracije za novu seriju, jer smijeha nikad dovoljno, zar ne?

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!