17:47 / 04.09.2018.

Autor: T.V./Hina

Počinje 11. Outlook festival

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Jedanaesti Outlook festival počinje velikim koncertom u 19 sati u pulskoj Areni gdje će nastupiti Children of Zeus, Bonobo i Sir David Rodigan uz pratnju Outlook Orkestra, najavila je agencija Pozitivan ritam.
Jedanaesti Outlook festival počinje velikim koncertom u 19 sati u pulskoj Areni gdje će nastupiti Children of Zeus, Bonobo i Sir David Rodigan uz pratnju Outlook Orkestra, najavila je agencija Pozitivan ritam.

No, službeni je početak festivala je sutra na Fortu Punta Christa na kojem će se u četiri dana izredati najbolja imena svjetske "bass" scene poput Goldiea, Stefflon Dona, Andy C-a, ali i regionalni izvođači poput Brain Holidaysa, Diyale & Yesha i Filipa Motovunskog.

Jedan od najznačajnijih europskih festivala "bass" glazbe u 11. izdanju dovodi preko 300 izvođača na 8 pozornica, a već godinama privuče prosječno gotovo 20.000 posjetitelja.

Sir David Rodigan kao stalni gost festivala uz pratnju Outlook Orkestra simbolično će otvoriti nastup u Areni izvođenjem glazbe koja je obilježila njegovih 40 godina karijere, u kojoj je bio nagrađen i ordenom Britanskog carstva za svoj glazbeni doprinos.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!