17:24 / 01.05.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Ponovno Bečki bal u Zagrebu

-

-

Foto: - / -

Kao posebna gošća bala, najljepše izvedbe iz hrvatskog i austrijskog operetnog repertoara predstavit će hrvatska sopranistica Antonella Malis.
Jedna od najprestižnijih svjetskih kulturno - zabavnih svečanosti ovog svibnja vraća se u Zagreb. Drugi po redu, Bečki bal u subotu, 5. svibnja u 20 sati u Kristalnoj dvorani hotela Westin predstavit će spoj klasične glazbe i plesa, profinjenog sadržaja i tradicionalnih bečkih gastro delicija.

Lions Klub Zrinjevac ovaj humanitarni bal organizira sa ciljem obilježavanja 100 godina djelovanja najveće svjetske humanitarne udruge Lions Clubs International i 27 godina humanitarnog  djelovanja Lionsa u Hrvatskoj.

Ovogodišnju balsku čaroliju otvorit će umjetnici plesnog centra Wiener Tanzkomitee pod vodstvom svjetski popularnog plesnog učitelja Michaela Badina, a uz pratnju austrijske klasične glazbe u izvedbi Bečkog orkestra Original Wiener Straus Cappelle.

Kao posebna gošća bala, najljepše izvedbe iz hrvatskog i austrijskog operetnog repertoara predstavit će hrvatska sopranistica Antonella Malis.

Za potpuni ugođaj Bečkog bala u Zagrebu plesnim podijem zaplesat će i plesači Plesnog centra Zagreb by Nicolas.

Drugi Bečki bal u Zagrebu upotpunit će vrhunska karta probranih vina, meni sastavljen od tradicionalnih delicija te prepoznatljiva Sacher torta koja će biti svečano rezana prije nego što sat otkuca ponoć ove jedinstvene večeri.

Bal je humanitarnog karaktera, prihod od prodanih ulaznica darovat će pod motom "LC Zrinjevac za tople domove Hrvatske Kostajnice" i opremanje obiteljskih kuća stradalih zbog klizišta za vrijeme poplave.

U emisiji Dobro jutro, Hrvatska gostovale su Draženka Buntak, predsjednika LC Zrinjevac i poznata hrvatska sopranistica Antonella Malis.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!