09:19 / 03.12.2019.

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/HRT

Pravila igre za 100. rođendan Ekonomskog fakulteta

-

-

Foto: - / -

Bend Pravila igre i EFZG udružili su snage te stvorili himnu Fakultetu za 100 godina postojanja, a tom je prilikom snimljen i spot s više od 1000 studenata.
Ekonomski fakultet jučer je proslavio 99. obljetnicu te zakoračio u svoj 100. rođendan. Bend Pravila igre i EFZG udružili su snage te stvorili himnu Fakultetu za 100 godina postojanja, a tom je prilikom snimljen i spot s više od 1000 studenata.

Singl će 2020. službeno biti predstavljen kao pjesma fakulteta - prvi je takav projekt u Hrvatskoj.

O tome su u Dobro jutro, Hrvatska govorili dekan Ekonomskog fakulteta Jurica Pavičić, te članovi benda Goran Belošević i Ivan Penezić.

Dvojica članova banda bivši su polaznici ovog fakulteta, u uvodnom dijelu Belošević je govorio o početku suradnje s Ekonomskim fakultetom.

Pavičić je rekao da je studiranje vrijeme kada se živi punim plućima, na što pjesma i upućuje. Govorio je o događanjima kojima će obilježiti 100. rođendan.

Jednu pjesmu su snimili na Ekonomskom fakultetu, Penezić je rekao da su svi skupa kliknuli i jednostavno je došlo do ideje o suradnji.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!