11:05 / 04.01.2021.

Autor: HRT

Predstavljamo nominirane HRT-ovce za Zlatni Studio – Joško Lokas i Doris Pinčić

Doris Pinčić

Doris Pinčić

Foto: - / -

Doznajte što nominacija za nagradu Zlatni studio Jutarnjeg lista znači Jošku Lokasu i Doris Pinčić.

Zlatni studio prestižna je medijska nagrada u organizaciji Jutarnjeg lista. Ove godine Hrvatska radiotelevizija (HRT) može se pohvaliti s najviše nominacija, njih čak 18.

HRT-u mnoštvo nominacija za nagradu Zlatni Studio

Pod motom "Najbolji biraju najbolje", čitatelji odabiru pobjednike među svojim omiljenim televizijskim licima, glazbenicima, glumcima, radijskim voditeljima, najboljim TV emisijama, kazališnim predstavama, filmovima. Za Zlatni Studio, u razdoblju od 1. prosinca 2019. do 1. prosinca 2020., za ostvarena djela konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama.

Troje, od pet nominiranih, s najviše glasova osvojenih u prvom krugu glasovanja ulaze u drugi krug. Glasati se može preko portala Jutarnjeg lista i/ili kupona koji izlaze petkom u televizijskom tjedniku Studiju Jutarnjeg lista, te se šalju na adresu: 'Zlatni Studio', p. p. 210, 10000 Zagreb. Kupone za svoje favorite možete slati do kraja ovog tjedna.

Pogledajte što su o svom radu i svojoj nominaciji rekli Joško Lokas i Doris Pinčić nominirani u kategoriji Najbolji TV voditelj/voditeljica. Joško je još nominiran kao dio ekipe serije Nestali u kategoriji za najbolju TV seriju.

Joško je nominiran kao voditelj popularnog kviza Potjera te kao dio ekipe serije (scenarist) Nestali  u kategoriji za najbolju TV seriju.

Doris je svoju nominaciju 'zaradila' kao voditeljica gledane jutarnje emisije HRT-a Dobro jutro, Hrvatska kojoj se pridružila u veljači prošle godine.

Oboje za svoj uspjeh ističu i ekipe s kojima surađuju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!