12:22 / 04.07.2018.

Autor: T.V./HRT/Hina

Premijer dobio loptu na dar i pokazao zavidno umijeće

-

-

Foto: - / -

Vaša momčad je impresivna, ali smo malo tužni jer je danski izbornik Norvežanin. On je bio naš jedini sudionik, našalila se Solberg i u tom kontekstu Plenkoviću poklonila loptu.
Premijer Andrej Plenković jučer se u Zagrebu sastao s norveškom premijerkom Ernom Solberg.

Plenković i Solberg su izrazili zadovoljstvo što je Hrvatska postala omiljena destinacija norveških turista, a norveška premijerka je naglasila kako su mnogi Hrvati našli dom u Norveškoj gdje rade i studiraju i time doprinose norveškom društvu. Nadam se da će nam neki od vas prenijeti kako da budemo bolji na svjetskom nogometnom prvenstvu, poručila je.

Vaša momčad je impresivna, ali smo malo tužni jer je danski izbornik Norvežanin. On je bio naš jedini sudionik, našalila se Solberg i u tom kontekstu Plenkoviću poklonila loptu ispisanu porukama o održivom razvoju, borbi protiv siromaštva, neravnopravnosti spolova i drugih tema. Lopta je dio projekta koji je norveška premijerka vodila s glavnim tajnikom Ujedinjenih naroda Antoniom Guterresom oko upoznavanja mladih s tim temama.

Premijer Plenković pokazao je zavidno umijeće s loptom:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!