Premijera novog Jamesa Bonda u rujnu

21.08.2021.

07:23

Autor: M.Š./Hina/HRT

James Bond

James Bond

Foto: LeStudio / Shutterstock

Premijera novog filma o Jamesu Bondu "Za smrt nema vremena" bit će krajem rujna unatoč glasinama u industriji zabave da će distribucija zbog pandemije biti odgođena i četvrti put.

Filmski studiji Universal i MGM objavili su na Bondovom službenom Twitter računu da će svečana premijera biti u Londonu 28. rujna, dva dana prije planiranog dolaska u kina.

U Sjedinjenim Državama u distribuciju će 8. listopada.

Premijera filma trebala je biti u travnju prošle godine, ali je od tada triput odgađana zbog toga što kino dvorane ili bile zatvorene zbog pandemije ili su nametnuta ograničenja u broju posjetitelja.

Filmski serijal o James Bondu među najisplativijim je franšizama u Hollywoodu. Posljednja dva filma, "Skyfall" 2012. i "Spectre" 2015. uprihodili su nešto manje od dvije milijarde dolara.

Snimanje i produkcija ovog filma koštali su oko 200 milijuna dolara. "Za smrt nema vremena" bit će posljednji s Danielom Craigom u ulozi tajnog agenta 007. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!