Prijavite se: The Voice Hrvatska!

10.03.2023.

13:22

Autor: HRT komunikacije

"The Voice"

"The Voice"

Foto: HTV / HRT

„The Voice“, jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, emitirat će se četvrtu sezonu na Hrvatskoj radioteleviziji!

 

Natjecanje u kojem nisu važni ni izgled ni dob, nego samo glas, pratit ćemo u 12 emisija od 11. studenog do 27. siječnja 2024. 

Za ovo prestižno natjecanje mogu se prijaviti svi državljani Republike Hrvatske s navršenih 18 godina i prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Prijavljivanje kandidata moguće je samo putem web-aplikacije, a sve upute vezane uz način prijave kao i upitnik za prijavu kandidati mogu pronaći na mrežnoj stranici voice.hrt.hr

„The Voice Hrvatska“ natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu „The Voice of…“, u vlasništvu ITV Studios Global EntertainmentB.V., a HRT četvrti put ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže te uspostavlja interaktivnu komunikaciju s gledateljima kako bi još jednom potvrdio visoke dosege u produkciji ovog najpoznatijeg pjevačkog natjecanja.

Samo glas je važan! Izbori svoje mjesto u jedinstvenom natjecanju!

„The Voice Hrvatska“!


video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!