Princeza Charlotte krenula u školu

05.09.2019.

14:22

Autor: V.K./Hina

default error photo
Princeza Charlotte, kći britanskog princa Williama i njegove supruge Kate, u četvrtak je krenula u školu, pridružujući se svom starijem bratu princu Georgeu.
Princeza Charlotte, kći britanskog princa Williama i njegove supruge Kate, u četvrtak je krenula u školu, pridružujući se svom starijem bratu princu Georgeu u školi u jugozapadnom Londonu.

Četverogodišnja Charlotte, odjevena u školsku uniformu, držala je majku za ruku dolazeći u školu, a s njom su na prvi dan bili i otac i stariji brat George (5).

U skladu sa striktnim pravilom škole da kosa duža od ramena mora biti vezana, Charlotte je imala konjski repić. Na leđima je nosila ruksak s privjeskom jednoroga.

Učiteljica Helen Haslem rukovala se sa Charlotte koja je balansirala na vrhovima prstiju predstavljajući se, pod budnim okom majke Kate.

Charlotte, praunuka kraljice Elizabete, četvrta je u liniji za tron. George (5) je treći, njihov otac William drugi i djed princ Charles prvi.

Školu Thomass Battersea pohađa 560 djevojčica i dječaka u dobi između 4 i 13 godina, a godišnja školarina za četverogodišnjake iznosi oko 19.000 funti.

Račun za Charlotte bit će nešto niži jer je drugo dijete u obitelji u istoj obrazovnoj ustanovi.

Treće dijete vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, princ Louis, proslavio je u travnju prvi rođendan.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!