12:47 / 31.01.2018.

Autor: DJH/M.Š.

Prva suradnja Jacquesa Houdeka i Lucije Lugomer

Lucija Lugomer i Jacques Houdek

Lucija Lugomer i Jacques Houdek

Foto: - / -

Pjesma Jacquesa Houdeka 'Pravi sretnik' je ovih dana dobila i video spot u kojem je svoj glumački debi imala Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model.
Jacques Houdek svoju je brojnu publiku razveselio novom pjesmom kojom je najavio mnoga kreativna iznenađenja koja će fanovima otkrivati u mjesecima koji slijede. Pjesma 'Pravi sretnik' je ovih dana dobila i video spot u kojem je svoj glumački debi imala Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model.Da će 2018. biti i bogata koncertna godina glazbenika kojeg s pokrićem zovu Gospodin Glas, potvrđuje i veliki koncert 'Najbolje od nas' koji će Jacques 27. veljače održati zajedno s hrvatskom pop divom Vannom u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Glazbeni sladokusci uživat će u vrhunskoj zabavi uz najveće hitove Vanne i Jacquesa.
Lucija Lugomer oduševljena je svojim glumačkim debijem. Priznaje da je do sada već imala nekoliko poziva da glumi u glazbenim videospotovima, no čekala je pravi trenutak, a umjetnika poput Jacquesa se jednostavno ne odbija. Čast mi je da mogu reći da sam bila dijelom ove glazbene priče nevjerojatno talentiranog i dragog Jacquesa koji me, osim poslovno, oduševio i privatno.
O pjesmi i spotu govorili su Lucija Lugomer i Jacques Houdek u emisiji Dobro jutro, Hrvatska.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!