Prvi Craft&Grill festival u centru Rijeke

19.04.2022.

21:01

Autor: T.V./HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: - / Shutterstock

Prvo izdanje Craft&Grill Festivala u Rijeci će se održavati od 22. travnja do 8. svibnja na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske. Festival je to koji se oslanja na europski trend gastronomskih događaja u centru grada, a sljubljuje ponajbolje od street food scene s hrvatskim craft pivovarama.

Predvodit će ga dvojica poznatih hrvatskih chefova Mate Janković i Ivan Pažanin, zaduženih za grill i mediteranske specijalitete, a moći će se kušati osam stalnih piva iz pet najboljih hrvatskih craft pivovara.

Tijekom festivala moći će se kušati i piva iz mysteri pipa na kojima će se vrtjeti limitirani craft specijali kojima će pivski znalci teško odlijeti.

Bit će tu i zabavnog programa, pa tako festival u petak otvara koncert Belfast Fooda, srijedom će Domagoj Jakopović Ribafish voditi tematske kvizeve, a organizirat će i radionicu kućnog pivarstva.

Radno vrijeme festivala će biti od 11 sati do ponoći, a petkom i subotom produženo do 2 sata u noći.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!