15:39 / 12.06.2018.

Autor: V.M./Hina

'Prvo pravilo Skrivenih projekcija je - nikome ni riječi!'

-

-

Foto: - / -

Do početka ovogodišnjeg Motovun Film Festivala, koji počinje 24. srpnja, na skrivene lokacije u Zagrebu festival dovodi četiri filmska klasika, počevši od nedjelje, 17. lipnja i filma "Kineska četvrt" Romana Polanskog.
Do početka ovogodišnjeg Motovun Film Festivala, koji će se održati od 24. do 28. srpnja, na skrivene lokacije u Zagrebu festival dovodi četiri filmska klasika, počevši od nedjelje, 17. lipnja i filma "Kineska četvrt" Romana Polanskog.

Prvo pravilo Skrivenih projekcija je - nikome ni riječi! Drugo pravilo Skrivenih projekcija je nikome ni riječi!,  poručuju organizatori Motovun Film Festivala, najavljujući prvi film s temom "u nas na razne načine vrlo aktualne, pojedincima slatke korupcije".

Film "Kineska četvrt" iz godine 1974.  redovito je uvršten na liste najboljih filmova svih vremena, ponajprije zahvaljujući originalnom scenariju Roberta Townea, nagrađenom te godine Oscarom.

Kako se radnja filma vrti oko vode, lokacija prve projekcije, organizirane u suradnji s Design Districtom, bit će u skladu s time, a otkrit će se 24 sata prije prikazivanja.

Za otkrivanje tajnih lokacija, treba se prijaviti na newsletter Motovun Film Festivala.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!