Rasprodane sve izvedbe mjuzikla 'Menopauza'

22.10.2019.

20:10

Autor: Mirna Farkaš Salamon/V.M./HRT

-

-

Foto: - / -

Sve pretpremijerne izvedbe su rasprodane, kao i premijera 24. listopada te planirane reprize, a dodaju se i novi datumi. Mjuzikl ‘Menopauza’, s četiri vrlo poznate dame u glavnim ulogama, izazvao je veliko zanimanje javnosti.
Sve pretpremijerne izvedbe su rasprodane, kao i premijera 24. listopada, te planirane reprize, a dodaju se i novi datumi. Mjuzikl ‘Menopauza’, koji na zabavan način govori o suočavanju žena s menopauzom, s četiri vrlo poznate dame u glavnim ulogama, izazvao je veliko zanimanje javnosti.

Riječ na M, od koje muškarci bježe glavom bez obzira, a žene oblijeva znoj - menopauza - u mraku Kina SC-a postala je manje zastrašujuća.

Evo dojmova publike: Fenomenalno, tako su prirodne, svoju energiju su prenijele na nas, predobre su; bilo je zanimljivo, super mi se sviđalo, jako lijepo; savršene, savršene, doslovno; odlično, baš je lijepo bilo, bez obzira na menopauzu, vrh, Sanja je izvrsna, Karmela; lijepo, ali po mom ukusu još su mogle biti žešće, komentiraju neki od gledatelja i gledateljica.

Četiri potpuno različite žene na pozornici su postale prijateljice, i više od toga - plešući i pjevajući gotovo dva sata.

- Lijepo je gledati kako dobrota domaćice proviruje iz Sanje Doležal, kako ambicioznost poduzetnice govori iz Arijane Čuline, kako sloboda hipijevke govori iz Karmele Vukov Colić ili kako glamur govori iz Salome, kaže redateljica Nina Kleflin.

Sve četiri veže  - menopauza: To je kad malo poludimo i kad smo malo zaboravne i kad malo plačemo, kad se puno smijemo, sve je to menopauza, poručuje pjevačica Sanja Doležal. - Zapravo sve treba izgledati jako jednostavno, jako lako, ali moram priznati da dosta truda iza svega stoji, imali smo i pjevačke i plesačke probe, ističe glumica Arijana Čulina, a Sanja Doležal dodaje: Preživjele smo, samo ću to reći - preživjele smo, makar je bilo trenutaka kad smo mislile da nećemo.

Franšiza prema predlošku Jeanie Linders nije za kazališne sladokusce, no diljem svijeta razne je verzije pogledalo više od 15 milijuna ljudi pa se može očekivati i da će hrvatska inačica biti gledana.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!