21:47 / 02.02.2018.

Autor: HRT

Rod Stewart održao koncert u zagrebačkoj Areni

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Legendarni škotski roker, Sir Rod Stewart večeras je nastupio u zagrebačkoj Areni. Bio je to njegov prvi nastup u Hrvatskoj na kojem je publika mogla uživati u nekim od njegovih najvećih hitova.
Legendarni škotski roker, Sir Rod Stewart večeras je nastupio u zagrebačkoj Areni. Bio je to njegov prvi nastup u Hrvatskoj na kojem je publika mogla uživati u nekim od njegovih najvećih hitova.

Sir Rod Stewart dva puta je uvršten u sastav legendarne Rock and Roll Hall of Fame te je jedan od najprodavanijih umjetnika svih vremena, koji je tijekom pet desetljeća karijere prodao više od 200 milijuna albuma diljem svijeta.

Njegovi brojni uspjesi uključuju  čak šest uzastopnih albuma koji su zasjeli na vrh ljestvica u Velikoj Britaniji, uključujući 62 hit singla u Velikoj Britaniji i šest #1. U SAD je lansirao 16 singlova koji su ušli u prvih deset naslušanijih, a četiri među njima osvojila su prvo mjesto Billboard Hot 100 ljestvice. 2016. godine za svoje zasluge u glazbi i humanitarnom radu dobio je titulu viteza. 
"