21:16 / 26.10.2020.

Autor: M.Š./Hina

Sacha Baron Cohen ponudio Trumpu ulogu ako izgubi izbore

Foto: REUTERS/Phil McCarten/File Photo

Foto: REUTERS/Phil McCarten/File Photo

Foto: - / REUTERS

Ako Donald Trump ne pobijedi na izborima početkom idućeg mjeseca, Sacha Baron Cohen mu nudi poslovnu priliku.
Ako Donald Trump ne pobijedi na izborima početkom idućeg mjeseca, Sacha Baron Cohen mu nudi poslovnu priliku. 

Nakon što je Donald Trump tog engleskog komičara prozvao neduhovitim "lažnjakom i "čudakom", komentirajući novi nastavak avantura imaginarnog Kazahstanca Borata, Sacha Baron Cohen mu se izravno obratio na Twitteru. 

- Donalde, cijenim besplatnu reklamu za Borata. Priznajem, ni ti meni nisi smiješan. No cijeli svijet ti se ipak smije. Uvijek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a tebi će trebati posao nakon inauguracije 20. siječnja. Razgovarajmo!, napisao je glumac i producent. 

U novom nastavku Borata žrtva je postao Trumpov odvjetnik Rudy Giuliani. On je u filmu ulovljen u neobičnom položaju, s rukama u hlačama dok iznad njega stoji glumica koja igra Boratovu kćer, konzervativnu televizijsku novinarku. Potom u sobu utrčava Borat i Giulianiju govori: "Ona ima 15 godina. Prestara je za vas".

Giuliani je odbacio tvrdnje da si je gurao ruke u hlače, napisavši na Twitteru da si je namještao košulju nakon što je sa sebe skinuo mikrofone.

Novinari su u petak pitali Trumpa je li zabrinut zbog sigurnosnih propusta pošto se u filmu pokazalo da Boratova filmska kći Maria Bakalova ulazi u Bijelu kuću i razgovara s Donaldom Trumpom mlađim. 

- Ne znam što se dogodilo. No prije puno godina, Baron Cohen je pokušao prevariti i mene, a ja sam bio jedini koji je rekao da nema šanse. Taj čovjek je lažnjak i nije mi duhovit. Za mene je on čudak, odgovorio je Trump. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!