21:38 / 06.04.2019.

Autor: P.F./HRT

Salma Hayek u Rovinju na snimanju filma "The Hitman's Wife's Bodyguard"

-

-

Foto: - / -

Svaki dan pred kamerama, željeli su izbjeći HRT-ove, no sigurni smo da nam je kroz prozor automobila mahnula Salma Hayek.
Dva tjedna prije Uskrsa u Istri je 15.000 turista. Uglavnom su to organizirane skupine gostiju, među kojima su i filmske zvijezde koje u Rovinju snimaju nastavak filma "Hitman's bodygard".

Čarterom Croatia Airlinesa u Pulu su sletjele zvijezde filma koji će se mjesec dana snimati u Rovinju. Svaki dan pred kamerama, željeli su izbjeći naše, no sigurni smo da nam je kroz prozor automobila mahnula Salma Hayek.

Tehnička ekipa filmskog seta već je danima u poslu. Gostima Rovinja - zanimljivo. U Poreču također živo. Gosti traže makar zraku još zubatog sunca. Uz više od tisuću članova zborova i 2000 plesača, porečke hotele napunile su i skupine gostiju koji ne vole gužve i uvijek putuju na proljeće.

Malo su slabije rezervacije za ljeto, ali ne i za predsezonu. Za Uskrs u Istri očekuju 50.000 turista ili dvostruko više nego lani, kada je taj blagdan, doduše, bio 3 tjedna ranije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!