14:04 / 14.05.2018.

Autor: T.V.(M.K./HRT

SDF 2018. - najveća studentska zabava u regiji s najvećim imenima do sada!

-

-

Foto: - / -

Najavljen je Student day festival - najveća studentska zabava u regiji koja počinje danas kulturnim, edukativnim i sportskim programima. Vrhunac festivala dvije su koncertne večeri 18. i 19. svibnja s najvećim imenima do sada.
Najavljen je Student day festival - najveća studentska zabava u regiji koja počinje danas kulturnim, edukativnim i sportskim programima. Vrhunac festivala dvije su koncertne večeri 18. i 19. svibnja s najvećim imenima do sada. U Ex port na Deltu, na glavnu pozornicu, stižu Hladno pivo, Bajaga i Instruktori, S.A.R.S., TBF, Krankšvester i Sajsi MC.

Skladište ExPort Delte pretvorit će se u KBS WareHouse - najveći party u regiji na kojemu će premijerno nastupiti svjetski poznati DJ Matthias Tanzmann, koji ove godine otvara sezonu na Ibizi i to odmah nakon nastupa na Student Day Festivalu.

Uz Tanzmanna nastupit će i imena regionalne elektroničke scene kao što su: Marina Karamarko, DJ Ogi, Virgin Helena, Filip Motovunski, Ana Antonova, DJ-i iz KBS Entertainmenta i Seriously Twisted Crewa te mnogi drugi.

U sklopu SDF-a, održat će se i Ri:verzija - trodnevna radionica koja se ove godine bavi temom granica. Zamišljena je kao interdisciplinarna radionica koja nastoji okupiti sudionike različitih područja interesa i djelovanja. Za organizaciju su zaduženi Interdisciplinarni kolektiv Manufaktura i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!