09:31 / 27.06.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Singl Vikend - ljetna poslastica grupe Detour

-

-

Foto: - / -

Pjesma "Vikend" četvrti je službeni singl s predstojećeg novog studijskog albuma "TourDetour", čiji je izlazak najavljen za jesen.
Singlom 'Vikend' grupa Detour najavlila je novi studijski album, ali i najveći koncert u karijeri.

Dogodila mi se pjesma u kojoj u prvi plan dolazi do izražaja plesni ritam, idealna zvučna kulisa nadolazećih ljetnih avantura. Vikend kao pojam u mnogima budi najpozitivnije asocijacije i mami osmijeh na lice pa je tako i ova pjesma pokušala dočarati dijelić tog raspoloženja uronjenog u nostalgičnu atmosferu završene ljubavne priče, kaže autor i frontmen Nenad Borgudan o singlu Vikend.

Pjesmu prati spot sniman u Supetru na Braču i prikazuje idealan vikend članova benda na moru u kontrastu sa sporom dinamikom grada i sjetom. Režiju potpisuje Tomislav Brdjanović, a veliku podršku u realizaciji spota pružila je i TZ Grada Supetra te sam Grad Supetar.

Pjesma "Vikend" četvrti je službeni singl s predstojećeg novog studijskog albuma "TourDetour", čiji je izlazak najavljen za jesen.

Dobitnici Porina za najbolji pop album te pjesmu godine sazrjeli su i itekako su spremni za ovako veliki koncertni zalogaj, a kako zvuče uživo, možete se i sami uvjeriti ovoga ljeta na raznim destinacijama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!