07:18 / 02.05.2019.

Autor: E.L.S./Hina

Snimljena zadnja epizoda "Teorije velikog praska"

-

-

Foto: - / -

U devetoj sezoni je jednu od epizoda gledalo rekordnih 20 milijuna gledatelja, a serija je ukupno dobila 10 prestižnih nagrada Emmy.
Svečanošću na kojoj su svi glavni glumci nagrađivane TV-serije "Teorija velikog praska" ostavili svoje otiske u cementu ispred povijesnog Chinese Theatrea u New Yorku, obilježen je završetak serije koja će se prestati snimati nakon 12 sezona.

Johnny Galecki
, koji u seriji glumi Leonarda, Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) i Melissa Rauch (Bernadette) svojim su otiscima na pločniku označili i kraj serije, čija je zadnja epizoda, a ukupno 279., snimljena dan ranije.

- Prestali smo snimati, ali nas sedmero ćemo se i dalje družiti. Ova serija je bila blagoslov za sve nas i ona će uvijek živjeti u nama - kazao je Jim Parsons, koji je utjelovio osebujnog genija Sheldona Coopera, oko kojeg se i vrti radnja serije. Prije dvije godine pokrenuta je i spin-off serija "Mladi Sheldon", u kojoj je utjelovljeno Sheldonovo djetinjstvo u Teksasu.

"Teoriju velikog praska" je pokrenuo CBS i već dugo je najgledanija komedija u SAD-u. U devetoj sezoni je jednu od epizoda gledalo rekordnih 20 milijuna gledatelja, a serija je ukupno dobila 10 prestižnih nagrada Emmy.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!