'Sretan kraj', novi singl Vjeke Ključarića

16.01.2018.

18:01

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

Nakon nastupa u A-strani i prije toga u glazbenom natjecanju HRT-a, The Voice – najljepši glas Hrvatske, Vjekoslav Ključarić ima novi singl.
Nakon nastupa u A-strani i prije toga u glazbenom natjecanju  Hrvatske radiotelevizije 'The Voice – najljepši glas Hrvatske', Vjekoslav Ključarić ima novi singl.

Vjekoslav Ključarić živi u Puntu na otoku Krku. Glazbom se ozbiljnije bavi šest godina, kao član rock grupe Open Road, a u slobodno vrijeme bavi se i wakeboardingom. Vjekoslav radi u tvrtki koja iznajmljuje plovila i priznaje da tijekom ljeta teško usklađuje posao i nastupe. Uz glazbu, hobi mu je wakeboarding, kojim se bavi više od 10 godina. Tome je u posljednje vrijeme manje posvećen zbog glazbe, ali i zbog toga što je na europskom natjecanju u wakeboardingu prije nekoliko godina ozlijedio koljeno. Od glazbe najviše voli rock i grunge, grupe kao što su The Doors, Led Zeppelin, Pink Floyd, Alice In Chains, Nirvana, Pearl Jam.

Pokretanjem nove sezone HTV-ove emisije 'A strana' neka mlada lica vratila su se na male ekrane. Upravo to se dogodilo i Vjeki Ključariću, talentiranom pjevaču s otoka Krka, kojeg smo i prošlu sezonu mogli pratiti u tom glazbenom formatu.
Pjesmu intrigantnog naslova 'Sretan kraj' potpisuje provjereni dvojac Miroslav Lesić (glazba i aranžman) i Bruno Kovačić (tekst), koji su s Vjekom nastavili uspješnu suradnju započetu singlom 'Ti si ta', a prethodno je Vjeko sve oduševio u duetu s Eni 'Prije nego nestane'.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!