17:16 / 04.10.2020.

Autor: I.B/HRT

Stereotip Collage ponovno s Dixonom i Felverom na platou Gradec

-

-

Foto: - / -

Stereotip, najpopularnjji parti elektroničke glazbe u Zagrebu, vraća se 10. listopada novim izdanjem prilagođenim aktualnoj situaciji.
Novo izdanje najpopularnijeg partija elektroničke glazbe održat će se u subotu, 10. listopada u popodnevnom terminu uza sve mjere opreza.

U ovim distopijskim vremenima kolektivni ples je postao zahtjevna kategorija. No da život krene dalje, pobrinut će se dva stara druga, miljenika zagrebačke publike. Dixon i Felver nastupit će u subotu, 10. listopada od 15 do 23 sata na platou Gradec!

Stereotip je poznat upravo po neuobičajenim lokacijama i terminima održavanja, a novo izdanje na ovom ekskluzivnom mjestu donosi prvi put u suradnji s ekipom iz Collagea. S pogledom na katedralu i središte Zagreba plesat će se na otvorenom punih osam sati uz najbolju glazbu koju je ovaj dvojac skupljao u pandemijskim vremenima.

Dixon je već godinama na ljestvicama najpopularnijih svjetskih DJ-a, a velik obol elektroničkoj sceni daje i svojom etiketom Innervisions kojom je redefinirao europski zvuk. Kao zagrebački zet, Hrvatsku smatra drugim domom, a ovdje je imao i svoj prvi međunarodni nastup, i to upravo zahvaljujući poznanstvu s Felverom.

Felvera ne treba mnogo predstavljati domaćoj publici kojoj već gotovo 30 godina isporučuje najbolje od elektroničke glazbe kao DJ, ali i promotor i organizator vrhunskih glazbenih događanja. Ono što obojicu povezuje unatoč različitim ozračjima u kojima djeluju je ustrajanje na kvaliteti i temeljitost u izboru i promišljanju muzike.

Posao svakog DJ-a povezan je s plesnim podijem, a kreiranje online mixeva bez prisustva plesača težak je zadatak. Stoga se u doba rijetkih svirki Felver i Dixon posebno vesele nastupu pred svojom – zagrebačkom publikom.

Posve je jasno i da će se događaj održati uza sve propisane mjere opreza. Stoga je i broj ulaznica ograničen.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!