Što donosi jesenska shema Hrvatskog radija?

13.09.2022.

14:25

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/HRT

Eliana Čandrlić Glibota

Eliana Čandrlić Glibota

Foto: HTV / HRT

Na početku jeseni i HRT priprema novosti. U emisiji "Dobro jutro, Hrvatska, Eliana Čandrlić Glibota, glavna urednica Programi HRA, otkrila je što slušatelje očekuje u radijskom eteru.


Jesenska shema krenula je s prvim danom nove školske godine.

- Svašta nešto novo na svim kanalima. Ima nas ukupno 12, tri nacionalna i regionalni kanali. Najvažnija novost na Prvom programu je da smo uveli novi informativni blok od 15 do 18 sati. Kreće s dnevnim novostima i onda ide Dnevni ritam, tako se zove emisia. Otvorili smo eter slušateljima što je naišlo na dobar odaziv, telefoni su krcati. Radimo i dnevno-političke događaje, ali i teme koje su ljudima šire zanimljive. Teme svakojake i svakodnevne. Pokrenuli smo i krimi petak, radio dramski krimići. Prije toga imamo poeziju i glazbu. Pokrenuli smo i novu emisiju u znanstvenom programu "Klimatski izazovi" u suradnji s kolegom Vakulom, otkrila je Čandrlić Glibota.

Više pogledajte u videu:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!