08:52 / 19.04.2018.

Autor: E.L.S./I.Š./HRT

Što je novo u kinima

-

-

Foto: - / -

Koje nove filmove možete pogledati u kinima saznajte iz pregleda Ivane Štefelić.
Koje nove filmove možete pogledati u kinima saznajte iz pregleda Ivane Štefelić.

SLUČAJ IZ ZEMLJE DUHOVA

Horor film "Slučaj iz zemlje duhova" prati život majke i njezinih dviju djevojčica. Nakon što su naslijedile kuću i uselile se u nju, počinju se suočavati sa strašnim i ubojitim uljezima. Šesnaest godina poslije kćeri dolaze u tu kuću i tek tada sve postane još čudnije i strašnije.

JULIEN U SREDINI

Napeta drama o obiteljskom nasilju "Julien u sredini" nagrađeni je film na venecijanskom filmskom festivalu. Nakon što se roditelji dječaka Juliena rastanu, njegova majka traži potpuno skrbništvo kako bi ga zaštitila od navodno nasilnog oca. Juelien, ionako traumatiziran, postaje talac u sukobu oca i majke.

MAJSTOR LOŠEG FILMA

Biografska komedija s elementima drame "Majstor lošeg filma" priča je o dvojici muškaraca koji žele postati glumci. Odlaze u Los Angeles, ali ih u Hollywoodu odbijaju. Odlučuju samo pokrenuti stvari te stvaraju vlastiti film. Riječ je o danas već kultnom filmu "Soba".

LEO DA VINCI: MISIJA MONA LISA

Animirani film "Leo da Vinci: Misija Mona Lisa" prati život u gradu Vinciju gdje mladi Leo radi na novim izumima. Pomaže mu prijatelj Lorenzo dok mu njegova simpatija odmaže rugajući im se. No ubrzo Lisina obitelj zbog nesreće uđe u probleme. Kako se Lisa ne bi udala za plemića, Leo i Lorenzo kreću u pustolovinu pronalaženja blaga.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!