Što vas čeka u drugoj sezoni serije "Nestali"?

08.02.2022.

13:04

Autor: Kod nas doma/HTV

Na Hrvatskoj televiziji počelo je emitiranje druge sezone serije "Nestali"

Na Hrvatskoj televiziji počelo je emitiranje druge sezone serije "Nestali"

Foto: Kod nas doma / HRT

Na Hrvatskoj televiziji počelo je emitiranje druge sezone serije "Nestali" autora i scenarista Joška Lokasa.

- Cijela se serija svodi na to da se jedna akcija događa nekoliko dana prije "Oluje". Dečki koji se nađu u toj akciji pojma nemaju da se sprema vojno-redarstvena akcija "Oluja". Ustvari cijela radnja koja je završila u prvoj sezoni s njihovim bijegom iz Krajine, tu se i nastavlja, jutro 4. kolovoza 1995. - kaže Joško Lokas.

Glumca Marka Cindrića gledamo u ulozi Gradskog.

- On je tip iz Zagreba, tip s ceste, čovjek tog vremena maknut s tribine, iz klubova, iz nekakve normalne svakodnevice gdje su komadi bili broj jedan, a rock and roll broj dva. Završio je u totalnom kaosu, hororu, proživio je najgore što je mogao proživjeti. U tom hororu je našao pak neku drugu ljubav, neku drugu vrstu braće, kaže Cindrić.

Snimati prvu sezonu je bilo daleko teže, kaže, jer su snimali u ljeto i bilo je vruće. Snimanje druge sezone je pak bilo, kaže, napeto zbog epidemije koronavirusa.

- Ja sam prebolio dosta težak oblik korone i tijelo mi je bilo baš razvaljeno, imao sam jako malo vremena dovesti se u fizičko stanje - kaže Cindrić.

Seriju "Nestali" možete gledati ponedjeljkom na Prvom programu HTV-a (21.05), a sve propuštene epizode pronađite na našoj platformi HRTi.

Pogledajte video:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!