Supružnici koji bi najradije ‘ubili’ jedno drugo

11.11.2019.

23:24

Autor: V.M./HRT

default error photo
Bosanskohercegovačka komedija ‘Ih, kako bih te ja’ večeras gostuje na zagrebačkoj Sceni Vidra. Riječ je o satiri o bračnim odnosima u kojoj u nizu kratkih, ali dinamičnih i duhovitih scena, supružnici dolaze u ekstremne situacije.
Bosanskohercegovačka komedija ‘Ih, kako bih te ja’ večeras gostuje na zagrebačkoj Sceni Vidra.

Riječ je o satiri o bračnim odnosima u kojoj se u nizu kratkih, ali dinamičnih i duhovitih scena, supružnici dovode u situaciju u kojoj bi najradije ‘ubili’ jedno drugo.

Tekst je svojevrsna 'predstava u predstavi', a scene predstave u predstavi inspirirane su karijerom glumice Jasne Ornele Bery, točnije slikom koju drugi imaju o njoj: Ovu relativnu novu komediju na kazališnim daskama obilježava specifičan bosanskohercegovački humor, ali i svakodnevni dijalozi, najavljuje autorska ekipa.

Tim je projektom Jasna Ornela Bery obilježila svoju obljetnicu koju je nazvala ‘Jubilej 40 i nešto’. Predstavu je režirao Irfan Avdić, producentica ja sama Jasna Ornela Bery, a uz nju uloge tumače Vuk Marinić Mario Drmać.

Uoči zagrebačkog gostovanja Jasna Ornela Bery gostovala je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!