Sve je spremno za novo izdanje Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije

19:59 / 18.02.2022.

Autor: Dnevnik/P.F./HRT

Ivana Perić uoči Dore: Sve je spremno

Ivana Perić uoči Dore: Sve je spremno

Foto: Dnevnik / HRT

Sutra će grad festivala, Opatija, biti domaćin novog izdanja Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije. Je li sve spremno i što nas sve očekuje na opatijskoj pozornici u središnjem Dnevniku izvijestila je novinarka HTV-a Ivana Perić.

- Raspoloženje se polako zahuktava, sve je apsolutno spremno, spremna je i pozornica. Mogu otkriti samo jedan mali dio - da će se ekipa ovogodišnje Dore poigrati s proširenom stvarnošću, a pozornica će izgledati, kako to i svake godine bude, prekrasno, rekla je u središnjem Dnevniku HTV-a novinarka Ivana Perić.

- Sutra nas očekuje 14 izvođača, nema možda malo više, neka možda malo manje znana imena hrvatskog glazbenog neba, sve generacije pjevača. Za njih će se glasati ili putem sms poruka ili putem poziva i glasat će stručni ocjenjivački sud u 10 HRT-ovih centara  i dopisništava. Onaj pjevač ili pjevačica koji sutra bude izabran kao naš predstavnik za pjesmu Europe nastupit će 10. svibnja u Torinu, dodala je.

- Više do toga, naravno, ne smijem otkrivati. Kroz 15- ak minuta počet će i generalna proba sutrašnje Dore. Pozivam sve naše drage gledatelje da sutra u 20.10 budu ispred svojih ekrana i prate Prvi program HRT-a, gdje će moći gledati prijenos Dore iz grada festivala, prekrasne Opatije, rekla je Perić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!