15:54 / 05.07.2018.

Autor: E.L.S./Hina

Švedska komedija "All Inclusive" snimana u Hrvatskoj stigla u kina

-

-

Foto: - / -

Radnja filma prati gospođu Inger koja se raduje proslavi 60. rođendana u Hrvatskoj, no otkriva da je suprug vara.
Igrani film "All Inclusive", redateljice Karin Fahlen, moderna švedska komedija o ljubavi, lažima i seksu, sestrinskom rivalstvu i neočekivanoj pozitivnoj strani nevjere koja je prije dvije godine sniman u Hrvatskoj u sklopu programa poticaja Hrvatskog audiovizualnog centra, počeo je igrati u hrvatskim kinima.

Radnja filma prati gospođu Inger koja se raduje proslavi 60. rođendana u Hrvatskoj, no otkriva da je suprug vara. Depresivna, zaputi se na Kvarner u društvu dvije odrasle kćeri, razumne Malin i kaotične Tove, koje se natječu u tome tko će bolje ugoditi majci.

Dok Malin vjeruje da će majci pomoći masaže i smirujući izleti, Tove poseže za potpuno drugačijom metodom - konobaru Antoniju (Goran Bogdan) s kojim je provela  burnu noć, plati da odvede Inger na spoj na kojem će je poljubiti.

Spoj prođe toliko dobro da se Inger i Antonio doista svide jedno drugome te na trenutak kćeri pomisle da su majku izgubile u rukama šarmantnog Casanove.

Film je nastao u koprodukciji Avanti Filma (Stockholm) i  MP Filmske produkcije (Zagreb), a tijekom 26 dana snimanja u Hrvatskoj produkcijski troškovi su iznosili više od šest milijuna kuna, izvijestio je Hrvatski audiovizualni centar.

Sniman je na lokacijama u Opatiji, Krku, Lubenicama i Malom Lošinju, a uz švedske kolegice Liv Mjones, Jennie Silfverhjelm i Suzanne Reuter, glavne uloga tumače Goran Bogdan i Ksenija Marinković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!