14:13 / 15.06.2018.

Autor: HRT

Tajanstveni dvojac Nipplepeople otvara ovogodišnji KvartArt

Foto: A.Marušić/HRT - Centar Zada

Foto: A.Marušić/HRT - Centar Zada

Foto: - / HRT

Danas će se održati prvi koncert u sklopu drugog zadarskog urbanog festivala KvartArt 2018., a nastupit će – Nipplepeople. Koncert će se održati u Skate parku, s početkom u 22 sata. Nipplepeople su maskirani electro pop duo. Identitet članova banda je nepoznat.
Danas će se održati prvi koncert u sklopu drugog zadarskog urbanog festivala KvartArt 2018., a nastupit će – Nipplepeople. Koncert će se održati u Skate parku, s početkom u 22 sata. Nipplepeople su maskirani electro pop duo. Identitet članova banda je nepoznat.

U regiji su najpoznatiji po pjesmi Sutra, a odnedavno i po obradi pjesme Frka, koju u originalu izvodi Zdenka Kovačiček. Nastupali su na svim većim festivalima (EXIT, Hartera, Terraneo, Sea Dance, Sea Star…) te kao predgrupa grupama Hurts, Faithless i StereoMCs. Ovo je njihov prvi nastup u Zadru.

Koncert benda Nipplepeople jedan je od sveukupno pet u sklopu festivala KvartArt. Na festivalu koji drugu godinu za redom promovira urbani način života očekuje nas opet, uz koncerte, i edukativne radionice, projekcije, igra i zabava. Festival će nas na zabavan, aktivan i interaktivan način upoznati s projektom koji ima za cilj revitalizati zapuštene javne prostore, potaknuti novo promišljanje funkcije javnih gradskih prostora i sadržaja gradskih četvrti, te promovirati urbanu kulturu i popularizirati mladenačku umjetnost. Ove godine festival će se održati od 15. do 23. lipnja i svi su pozvani.

Ulaz na koncert je besplatan.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!