10:12 / 30.03.2020.

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/HRT

Tajči: Kelja i poriluka još uvijek u dućanima ima

-

-

Foto: - / -

Iz Franklina, grada 20-ak minuta udaljenog od Nashville-a u državi Tennessee javila se Skypeom u emisiju Dobro jutro, Hrvatska, Tatjana Matejaš Tajči.
Iz Franklina, grada 20-ak minuta udaljenog od Nashville-a u državi Tennessee javila se Skypeom u emisiju Dobro jutro, Hrvatska, Tatjana Matejaš Tajči.

Naglasila je kako su joj svi koncerti otkazani s obzirom na novonastalu situaciju. Rekla je kako je doma i djeca su joj doma te sviraju, kuhaju i pjevaju.

Rekla je kako su u njenom gradu u Americi ljudi veoma disciplinirani te da se poštuje distanca, izolacija, karantena. Istaknula je kako su police u dućanima prazne, što je pomalo nervira.

- Ono što je dobro, u dućanima nema konzervirane, smrznute i polugotove hrane. Kelja i poriluka ima, zato što to Amerikanci ne koriste, rekla je.

Naglasila je kako Tennessee još uvijek nije jako zahvaćen zarazom koronavirusa. Tamo ima oko 1000 oboljelih, ali su im rekli kako će za dva tjedna doći najgori period glede zaraženih.

- Ono što mojoj obitelji i prijateljima pomaže je to da kontroliramo ono što možemo, a ne ono što je izvan naše kontrole. Pandemiju i virus ne možemo kontrolirati, ali možemo kontrolirati koje vijesti slušamo, jesmo li stalno na društvenim mrežama i ne možemo se odlijepiti od njih i to nas pogađa. To je sve ono što možemo kontrolirati i to nam daje osjećaj mira i tako nam pomaže donositi dobre odluke, rekla je Tajči i dodala kako se svaki dan čuje sa svojom majkom i obitelji u Hrvatskoj te kako joj i to daje svojevrsni mir.

Najavila je projekt albuma i knjige memoara pod naslovom „Neslomljena”.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!