Tara Thaller zaplakala tijekom izvedbe

24.03.2019.

12:04

Autor: E.L.S./HRT

Foto: Dario Njavro/HRT

Foto: Dario Njavro/HRT

Foto: - / HRT

I sama ne zna, kaže, zašto ta pjesma tako na nju djeluje. Plakala je na svakoj probi. Bilo joj je u nekom trenutku čak i čudno što će se dogoditi, hoće li se opet rasplakati.
Sinoćnju emisiju Zvijezde pjevaju otvorili su prošlotjedni pobjednici po zbroju bodova Tara i Dino, s hrvatskom verzijom pjesme ABBA-e ''Jači uzme sve''. Mlada glumica Tara Thaller zaplakala je tijekom izvedbe, a žiriju priznala da se osjeća malo potreseno. Zašuškalo se odmah jeli to glumački talent ili se nešto drugo u pozadini Tarinih suza.

- Zvijezde pjevaju - show napustili Borko i Jelena 

- Ne znam zašto svi tako reagiraju. Na probama su me isto pitali jesam li dobro, ali takva je pjesma, uživala sam u pjesmi. Dino i ja se prekratko poznajemo da bi ja sad zbog njega plakala. Sve je to samo dio nastupa, uživila sam se u pjesmi i u nastupu, u to što smo Dino i ja u tom trenutku predstavljali – dakle mladi par koji prekida i ništa nema veze s pravim životom, to je samo gluma, rekla je Tara za HRT.

I sama ne zna, kaže, zašto ta pjesma tako na nju djeluje. Plakala je na svakoj probi. Bilo joj je u nekom trenutku čak i čudno što će se dogoditi, hoće li se opet rasplakati:

- Kad sam se u petak rasplakala, ljudi su očekivali da ću se i u subotu rasplakati, a ja se ne mogu do te mjere kontrolirati, nisam robot. Ne znam što će se dogoditi u trenutku, ne možemo od sebe očekivati da će sve biti kako želimo, ali eto, dogodilo se, kazala je Tara.

- Baš kako je Danijela i primijetila, ja sam se unijela u tu emociju i bilo je kako je trebalo biti - poručila je glumica.

Budite s našim parovima i iduće subote u 20.05 na HTV1 u uzbudljivoj borbi glasovima u showu Zvijezde pjevaju! I ne propustite iznenađenje - odličan glazbeni broj u show programu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!