Tarik: Neopisiv je osjećaj čuti glazbu iz 'Milijunaša'

19.09.2019.

17:51

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

U prvoj emisiji 8. sezone, nakon gotovo desetljeća stanke, Tarik Filipović osjećao je leptiriće u trbuhu, uzbuđenje i neopisivu sreću ponovno sjesti u voditeljski stolac.
Ljubitelji kvizova zasigurno su s nestrpljenjem iščekivali povratak 'Milijunaša' i njegovo zaštitno lice, Tarika Filipovića.

U prvoj emisiji 8. sezone, nakon gotovo desetljeća stanke, Tarik je osjećao, kaže, leptiriće u trbuhu, uzbuđenje i neopisivu sreću ponovno sjesti u voditeljski stolac redizajniranog studija.

Iako prvi natjecatelj nije znao u kojem filmu Jim Carrey izvodi 'najneugodniji zvuk na svijetu', naš je Tarik ustvrdio kako se s malo čime mogao usporediti osjećaj koji bi ga prožimao kada bi doma, zahvaljujući igranju igrica klinaca, začuo prepoznatljivu glazbu iz 'Milijunaša'.

Iznimno raspoložen, nije propustio ispričati i pokoji vic. - Hvala Republici na ovakvoj publici, rekao je podsjetivši nas na izvrsnu interakciju s publikom.

U prvoj emisiji najuspješnijeg svjetskoga game-showa, u vrućem stolcu preko puta Tarikova sjelo je troje natjecatelja, a neke je, prema vlastitu priznanju, oblio i hladan znoj. Dva su natjecatelja osvojila po 1.000,00 kuna, a posljednja natjecateljica 32.000,00 kuna.

Emisija 'Tko želi biti milijunaš?' dostupna je još neko vrijeme na našoj multimedijskoj usluzi HRTi, a sljedeća je na rasporedu u četvrtak 26. rujna na Prvom programu u 20.05.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!