Tina Kresnik o svom solo projektu

26.01.2018.

13:09

Autor: DJH/M.Š.

Tina Kresnik i Yogi Lonich

Tina Kresnik i Yogi Lonich

Foto: - / -

Tina Kresnik najavila je svoj samostalni projekt singlom 'Jesi li za to' u kojem posebno predstavlja svog producenta Yogija Lonicha.
Tina Kresnik najavila je svoj samostalni projekt singlom 'Jesi li za to' u kojem posebno predstavlja svog producenta Yogija Lonicha, glazbenika koji iza sebe ima zavidnu svjetsku karijeru i suradnje s poznatim svjetskim glazbenicima – Chris Cornell, Cat Stevens, Melissa Etheridge, Rolling Stones, Shakira… Njihova suradnja se nastavila i novim singlom 'Tajni znak'.

Tina Kresnik je rokerica u duši koja hrvatskom glazbenom scenom vlada dugi niz godina, a njezine solo nastupe u kojima dolazi do izražaja snažna emocija i savršene vokalne sposobnosti publika je jedva (do)čekala. Iza sebe ima preko 20 godina iskustva i jedan je od najpoznatijih pratećih vokala, a i članica je grupe Parni valjak bez koje su izvedbe pjesama 'Lutka za bal' i 'Dok je tebe' nezamislive što se moglo vidjeti krajem 2017. na koncertu u zagrebačkoj Areni.

U emisiji Dobro jutro, Hrvatska,  iz studija u Bogovićevoj ulici, Tina je govorila o svojim solo planovima i s Yogijem Lonichem na akustičnoj gitari izvela svoj novi singl Tajni znak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!