Tko koga bolje poznaje? Kandidati showa ‘Zvijezde pjevaju’ testirali koliko znaju jedni o drugima

06.10.2022.

15:49

Autor: HRT

Tko koga bolje poznaje?

Tko koga bolje poznaje?

Foto: Zvijezde pjevaju / HRT

Kineziolog i glumac Mario Valentić i njegova mentorica Antonia Matković Šerić prvi su se okušali u novom kvizu međusobnog poznavanja.

Kada je Mario postao mister turizma? Kako je Tonka upoznala supruga? Čime se bavi osim pjevanjem? Na kojem je mjestu Mario završio u Plesu sa zvijezdama? Samo su neka od pitanja koja su si postavljali.

- Profesorica Matković Šerić daje ti 5!, rekla je Antonia, oduševljena znanjem svog partnera.

Pogledajte video:

Koliko se dobro poznaju testirali su i glumac Goran Grgić i pjevačica Ivana Kindl. U kojem kazalištu je Goran započeo karijeru? Koliko je puta Ivana Kindl pobijedila u showu  'Zvijezde pjevaju'? Kako se zove posljednja serija u kojoj glumi Goran? S kojim bi pjevačem Ivana htjela snimiti duet? I dok su Goranu pitanja bila prejednostavna, Ivana se dobro namučila.

- Ti si naš Goge Nacionale!, oboje su prasnuli u smijeh kada je Ivana pogodila naziv Goranove najviše titule u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Goran je pak malo zastao na pitanju o najdražoj pjevačici i najvećoj Ivaninoj ljubavi, ali brzo se izvukao.

- Znaš ti dobro tko je moja najveća ljubav u životu, već si upoznat s tim, rekla je Ivana Goranu kako bi mu pomogla s odgovorom. Izgleda da se ne radi o osobi jer su Ivanina najveća ljubav - mačke.

Pogledajte video:

Znanje su testirali i glumac Domagoj Janković i pjevač Alen Đuras. Domagoj je izborio pobjedu, iako je Alen zavirivao u njegovu ploču.

Oni su jedini muško-muški par u 11. sezoni, a kako bi dokazali koliko se poznaju, morali su precizno odgovoriti na pitanja. Koje je kazalište osnovao Domagoj Janković? Kako se zove posljednja pjesma Alena Đurasa? Koju je žensku ulogu Domagoj utjelovio u kazalištu? Odakle je Alen Đuras?

Domagoj nam je otkrio i s kojim ga svjetski poznatim glumcem stalno uspoređuju, a odgovor je Alenu bio prejednostavan. Na kraju ga je jedan bod dijelio od pobjede, a Domagoj je zaključio:

- Teško ćemo pobijediti preko ovog žirija…

Pogledajte video:

Prvu epizodu nove sezone showa ‘Zvijezde pjevaju’ možete gledati ove subote u 20:15 na Hrvatskoj radioteleviziji!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!