Tom Cruise ekshibicijom predstavio nastavak filma "Top Gun"

29.04.2022.

08:19

Autor: HRT/Hina/J.L.

Tom Cruise

Tom Cruise

Foto: - / SHUTTERSTOCK

Američki glumac Tom Cruise u četvrtak je snimljenom ekshibicijom predstavio dugoočekivani nastavak filma "Top Gun"' u Las Vegasu, balansirajući na krilu letećeg aviona.


Novi "Top Gun", koji prenosi priču o Mavericku i njegovim prijateljima pilotima borbenih aviona otprilike tri desetljeća nakon originalnog blockbustera, trebao je biti predstavljen 2020., ali je to više puta odgađano zbog pandemije COVID-19.

Cruise, poznat po izvođenju mnogih vratolomija, predstavio je film videom iz Jžne Afrike na kojemu se vidi da je na krilu letećeg aviona.

- Hej svima. Volio bih da mogu biti tamo s vama. Žao mi je zbog dodatne buke. Kao što vidite, snimamo najnoviji nastavak Mission: Impossible, vikao je 59-godišnji Tom Cruise zbog buke motora aviona i jakog vjetra.

- Tom sve radi punom brzinom cijelo vrijeme... i ne možete ga zaustaviti. On će to učiniti bez obzira na sve, našalio se producent Jerry Bruckheimer na konvenciji filmske industrije CinemaCon u Las Vegasu gdje je film predstavljen.

ako su detalji filma pod embargom prije službene premijere filma na festivalu u Cannesu sljedećeg mjeseca, "Top Gun: Maverick" je odmah izazvao pohvale na društvenim mrežama novinara koji su prisustvovali Paramountovoj CinemaCon prezentaciji.

Kombinira adrenalinske akcijske sekvence uglavnom snimljene na pravim borbenim avionima američke mornarice s emocionalnim referencama na originalni film.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!