09:15 / 07.07.2020.

Autor: V.K./Hina

Tom Hanks "oprao" sve koji ne nose maske

Foto: REUTERS/Monica Almeida

Foto: REUTERS/Monica Almeida

Foto: - / REUTERS

Oskarovac Tom Hanks, koji se početkom godine oporavio od zaraze koronavirusom, kazao je kako nema mnogo poštovanja prema osobama koje ne slijede epidemiološke savjete.
Oskarovac Tom Hanks, koji se početkom godine oporavio od zaraze koronavirusom, kazao je kako nema mnogo poštovanja prema osobama koje ne slijede epidemiološke savjete poput nošenja zaštitnih maski za lice.

Američki glumac i njegova supruga i pjevačica Rita Wilson u ožujku su, tijekom snimanja filma u Australiji, otkrili da su pozitivni na koronavirus.

- Tri malene stvari svatko može napraviti ako želi", kaže Tom Hanks (63) u  intervjuu za televiziju Reuters: Nosite maske, perite ruke i držite razmak. Ako to ne možete nemam mnogo poštovanja prema vama.

Hanks, dobitinik dva Oskara za filmove "Philadelphia" i "Forrest Gump" usporedio je te mjere s koracima koje vozači poduzimaju za sigurnu vožnju.

- Ako vozite auto, morate koristiti žmigavce, ne voziti prebrzo i paziti na pješake, rekao je.

- Htjeli mi to ili ne svi smo u istom loncu, dodao je.

SAD vodi po broju zaraza i smrti od koronavirusa u svijetu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!