08:56 / 03.10.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Tovarnički jesenski festival

-

-

Foto: - / -

Za sve posjetitelje osigurani su ručak i večera (bik s ražnja) po promotivnim cijenama te besplatni kuhani grah, a u večernjim satima koncert sarajevske grupe Crvena jabuka.
13. puta po redu Tovarnik će ovoga vikenda biti u znaku svoga jesenskog festivala. Bundeve, tikve, pekmezi, grah, ali i ozbiljnije gospodarske tematske rasprave.

Sutra, 5. listopada održat će se gospodarski forum te koncert grupe Opća opasnost, a u subotu 6. listopada natjecanje za najtežu bundevu, za nadužu tikvu, za najbolji grah i za najbolji pekmez, nastup folklornih skupina, izložba i prodaja poljoprivrednih i tradicijskih proizvoda. Za sve posjetitelje osigurani su ručak i večera (bik s ražnja) po promotivnim cijenama te besplatni kuhani grah, a u večernjim satima koncert sarajevske grupe Crvena jabuka.

Na ovu manifestaciju se prijavljuje sve veći broj izlagača i natjecatelja, a ove godine očekuju se i oni iz BiH i Srbije, te gosti iz Njemačke i Mađarske. Na njemu će izlagati stotinjak izlagača, a očekuje se nekoliko tisuća posjetitelja.

Više o 13. tovarničkom jesenskom festivalu ispričali su gosti emisije Dobro jutro, Hrvatska organizatori Ruža Veselčić-Šijaković, Jasmin Budinski i Dubravko Blašković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!