U ponedjeljak u emisiji Kod nas doma javno izvlačenje redoslijeda izvođenja na Dori

20.01.2022.

15:12

Autor: Komunikacije HRT-a

Dora 2022.

Dora 2022.

Foto: HTV / HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) će u emisiji Kod nas doma u ponedjeljak, 24. siječnja, na Prvom programu HTV-a emitirati uživo javno izvlačenje redoslijeda nastupanja na Dori 2022. U izvlačenju će voditeljici te popularne popodnevne mozaične emisije Barbari Kolar pomoći i autor pobjedničke skladbe s Dore 2021., Branimir Mihaljević.

Time i službeno počinje odbrojavanje do tog najvećeg glazbenog spektakla HRT-a - Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, a koji će se održati 19. veljače u izravnom prijenosu HRT-a iz opatijske dvorane Marino Cvetković.

U skladu s potpunom transparentnošću HRT-a i tima koji ove godine, pod uredničkom palicom Tomislava Štengla, predvodi taj kapitalni glazbeni projekt Hrvatske radiotelevizije, o svim pojedinostima vezanim uz Doru 2022. naš će vas odjel Komunikacija HRT-a iz dana u dan izvještavati o svim novostima vezanim za taj, fanovima Dore i Eurosonga, nedvojbeni glazbeni događaj godine.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!